Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
   1. Levetid
   2. Sådan sletter du cookies
   3. Sådan undgår du cookies
   4. Formål med cookies på vores website
   5. Contao CMS
   6. Google Analytics
   7. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
   1. Hvilke personoplysninger registreres 
   2. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Firmaet Zoneklinik Majhave er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:

Zoneklinik Majhave

v/ Annemette Josefsen

Majhave 1, Fynshav

6440 Augustenborg

Mobil 40 52 55 30
info@majhave.dk

CVR 33821522

2. COOKIES

Zoneklinik Majhave anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies 
Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning) 
Zoneklinik Majhave bruger cookies fra Contao Open Source CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling) 
Zoneklinik Majhave bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på majhave.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Hvem har adgang til vores cookies
Kun Zoneklinik Majhave samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af majhave.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger 
Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Dette samtykke kan du til enhver tid tilbagekalde ved at kontakte os.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Zoneklinik Majhave, skal du rette henvendelse på info@majhave.dk eller 40 52 55 30. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge EU-Persondataforordningen 2016/679 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Sidst opdateret: 08-11-2019 22:54